5 Aralık 2012 Çarşamba

GRİNİN ELLİ TONU...;)

Bugün siz kitap severler için hali hazırda okuyor olduğum: E.L. James'in şu sıralar herkesin dilinde olan bestseller raflarda en çok okunan kitabının ilk serisi GRİNİN ELLİ TONU'ndan bahsedeceğim...
 
                                
Tamam kitap, erotik kitaplar sınıfında... lakin hayatımda bu kadar erotiğini de hiç okumamıştım;)Çok şehvetli, tutkulu sürükleyici bir kitap...572 sayfa...Kim okur o kadar sayfayı, ben sıkılırım demeyin sakın..Çünkü ciddi anlamda çok sürükleyici..Ben ilk gün 150 sayfayı devirdim..Soluksuz okumaktayım hala..Hatta okumakla kalmayıp resmen o anları yaşıyorsunuz...Filmi yapılsa direk reyting patlaması..Hoş bizim ülkede fazlasıyla cinsel içerikli olduğu için rtük'e takılır o ayrı ama...:)) 
 
Konusundan biraz bahsedecek olursam en azından okuduğum kadarıyla Ana üniversite öğrencisi, Christian Grey isimli hoş ve zengin aynı zamanda etkileyici bir iş adamıyla roportaj yapmak için onun şirketine gitmesiyle başlıyor her şey..Kız adamdan çok hoşlanıyor.. Adamın da ilgisi yoğun Fakat kız adamın farklı fantazileri ve şehvetleri karşısında şaşkına dönüyor. Çünkü Adam hayatında kimseyle çıkmadığını hatta aşık olmadığını söylüyor.  Hayatında yaşamadığı tecrübeleri adamla yaşıyor.

Yalnız yazar bu kitabı yazarken inanılmaz cesur ve sanki o anı yaşıyormuşcasına yazmış..Zaten kitabı gerçekçi ve çarpıcı kılan da bu ayrıntılar..;)
 
                      
Resimde gördüğünüz Yazarı E.L. James ise şunları söylüyor tüm dünyada 50 milyona ulaşan kitabı hakkında:
 
"Sex Sells" yani "Seks satar":  “Birçok kadın, seksin onlar için nasıl bir boyuta gelebileceğini erotik romanlardan öğrendiklerini söylüyor. Bu hikâyeler kadının arzusuna odaklanıyor ve kadının nasıl bir rolü olabileceğini gösteriyor” diyor.
 
ŞİDDETLE OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.. BLOGUMDA YAZDIKLARIMIN DA ÖTESİNDE ŞEYLER BULACAKSINIZ...;)

2 yorum:

  1. en kısa zamanda okuyacağım :)

    bende beklerim :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ;) bende devamı Karanlığın elli tonu'na başladım;)o da ilginç:) sizin sayfanızı da inceleyeceğim..sevgiler..

    YanıtlaSil