5 Mart 2013 Salı

AÇIK GARDIROP MU KAPALI GARDIROP MU...

Bu ara yeni takıntım gardıroplar...;)) Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim.. Şöyle ki.. Artık dolaplar bana dar gelmeye başlayınca kendimi gardırop modellerini araştırırken buldum:) Hoşuma giden, yaptırmayı düşündüğüm modelleri sizlerle de paylaşmak istedim;)
 
Nette gezinirken "Sığamıyorsanız, çözüm: açık gardıroplar" yazısı dikkatimi epey çekti, çünkü aynı sıkıntı bende de var. Resimdeki açık dolaplar bence çok başarılı. Çünkü çantadan tutun da ayakkabıya kadar her şey elinizin altında ve tercih sebebi... 
 
 
Açık dolaplar hem aradığınızı daha kolay bulmanızı sağlıyor hem de nerede ne var derdini ortadan kaldırıp seçimlerinizi kolaylaştırıyor. En yakın zamanda odama açık dolap yaptırmayı planlıyorum. 
 
 
 
 
Ayakkabılarınızın çantalarınızın bir arada olduğu bir dolap, kombinlerinizi kolay bir şekilde oluşturmanızda da çok fayda getirir.

 

Pek tabi bu tür dolabın dışardan birinin dolabınızı karıştırması gibi dezavantajları da olabilir:)) o yüzden siz derseniz en sağlamı kapalı dolap kimsecikler görmesin bu modellerde çok hoş..

 
 
 


Kapalı dolaplarda aynalı modeller hep tercihim olmuştur...
 
Sizi bilmem ama ben mağazadaki gibi açık dolaplardan yanayım..;)) Ha tabi dolabınız benimki kadar düzenliyse...;))

Gardırop demişken: "Bu kelime Fransızca "garde robe" dan geliyor. Fransızca'dan Türkçe'ye geçerken kelimenin yazılışı Türkçe'ye uygun bir hale getirilmiş fakat okunuşu aynı bırakılmıştır. Bu nedenle bu kelimenin doğru hali"GARDIROP" şeklinde olmalıdır" diye de ek bir bilgi vermek istiyorum çünkü hala gardrop, gardolap diye yazanlarımız var...

Bir sonraki yazım ise: "Gardırop Düzenleme" ;)