6 Şubat 2013 Çarşamba

YENİ KEŞFİM: STUDIO RAIN AYAKKABILAR

Bu markayla yeni tanıştım, peki tanışma hikayem nasıl başladı? ;)
 
STUDIO RAIN, bir ayakkabı markası fakat sıradan bir marka değil tamamiyle tasarım ürünlerinin olduğu, netten sipariş verdiğiniz ve bir kaç özel ayakkabı mağazasında satılan bir marka..
 
Uzun zamandır şöyle alımlı çalımlı bir biker bot istiyordum fakat bir türlü beğenemiyordum gezmediğim mağaza kalmadı diyebilirim.. Ta ki bunları görene kadar..;) Aslında bu botu önce bir ayakkabı mağazasında gördüm, görür görmez direk mağazaya daldım ve denedim. Fiyatını sordum, teşekkürler diyip çıktım:))) Aklım kalmadı değil, malum epey fiyatlıydı..


 
Sonra bir gün instagramda gezinirken Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin'in kendime yeni yıl hediyem, teşekkürler Studio Rain fotosunu görünce dejavu yaşayıp o mağazada aşık olduğum ayakkabıların Sezin Erbil'in ayakkabıları olduğunu farkettim:)) Ertesi haftalarda tekrar mağazaya gittim ve kendi ürünleri olup olmadığını sordum, tasarım ürünü olduğunu ve özel geldiğini söyledikten sonra anladım ki bu botların markası: Studio Rain.. Ben bu botlara vurulmuştum bir kere..;)
 
Aradım araştırdım taradım..Bir türlü başka bota bakamıyordum dedim alıcam bunu kafaya koydum..;)Hem çok trendy, hem çok şık ve göz alıcı, hem derisi ve tasarımıyla çok kaliteliydi.
Veeee en sonunda BENİM oldu:))) Ben Kemal Tanca'dan aldım. Fiyatı sezon başı: 650 liraymış, indirimli fiyatı 450 lira..Ben biraz daha pazarlıkla 400 TL'ye aldım;)

Hem çok şık ve rahat hem de öyle herkesin ayağında göremeyeceğiniz belli bir tarzı ve stili olan bir bot...Hem de bu yılın modasına çok uygun..
 
 
 
 
Studio Rain'in  birbirinden güzel diğer ayakkabıları...;)
 





Facebookta studio rain sayfasından ve instagramdan da aynı isimle takip edebilir, ayakkabılarını satın alabilirsiniz...Şiddetle tavsiye edilir;) Çok memnunum...