26 Mart 2012 Pazartesi

2012 VICTORIA'S SECRET BİKİNİ MODELLERİ;)

Yazzzz geliyor...:))Renkli, cıvıl cıvıl, capcanlı bir yaz bizleri bekliyor. Victoria's Secret'ın 2012 bikini modellerine bayıldım, tabiki meleklerine de...;)İşte sizler için seçtiğim modeller...;)





Bikiniler kadar meleklerin kusursuz fiziği de dikkatinizi çekti değil mi:)) O zaman ne yapıoruz? Yaza kadar formda kalmak için spor, dans, yürüyüş, vücudumuzu forma sokacak her türlü aktivitelerin sayısını arttırıyoruz, tabi ki sağlıklı beslenip, fast food tarzı besinleri azaltarak..;)








Ben bu bikiniye bayıldımm, bayıldım bayıldım:) Sezonun en moda rengi gül kurusu pembenin muhteşem ötesi tasarımıyla yanık tene bu kadar yakışabilecek bikinisi...Bu benim olmalı acil:)))

Bayanlar bikini seçerken de fiziğinize uygun bikini almayı unutmayın. Küçük göğüslü bayanlar aşağıdaki gibi, üçgen(ipli), fırfırlı ve straplez modelleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
















Büyük göğüslü bayanların ise tercih etmesi gereken model kesinlikle resimdeki gibi askılı bikiniler olmalı. Straplez bikiniler de ideal;)


                                        
    
   
Gelelim vücut tipine göre bikini seçimine...;)

ARMUT TİPİ -Küçük göğüs, geniş kalça. Ünlü ismi: Jennifer Lopez 
Göğüsleriniz küçükse takıp çıkarılabilen destekli veya fırfır detaylarla süslü bikini üstlerini kullanabilirsiniz. Bu seçime karşılık, bağlamasını dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz ipli bikini altları geniş kalçalı olan bayanlar için idealdir;)

ELMA TİPİ -Geniş omuz, kalın bel, balık eti. Ünlü ismi: Beyonce
Göğsü ve basen bölgesini toparlayıcı kalıplar bu vücut tipi için idealdir. Bikini üstünde büyük üçgen tarzı tercih edilmelidir;)

ÇİLEK TİPİ -Büyük göğüs, geniş sırt, dar kalça. Ünlü ismi: Gisele Bundchen
Straplez bikiniler büyük göğüsler için ideal. Büyük üçgen cup'lar da büyük göğüsleri toparlar ve çok daha hoş görünmesini sağlar. Dar kalçalar için en uygun alt modeli ise kalın kenarlı, ama oldukça düşük belli bikini altları olacaktır;)

MUZ TİPİ -Vücut hatları düz. Ünlü ismi:
Kate Moss
Eğer vücut hatlarınız düz iniyorsa ve vücudunuzda fazlalığınız yoksa, sezonun trendi olan ve mayokini olarak bilinen bel dekolteli mayolar sizin için en ideal model olacaktır. Bu mayolarla hem trendy hem de çekici gözükecek, aynı zamanda vücudunuzun düz hatlı görünümünü kırmış olacaksınız;)

Bikini sevmeyen bayanlar, 2012 mayo ve mayokini modelleri de en yakın zamanda sizlerle olucak..;)