4 Nisan 2012 Çarşamba

DEKOLTEYİ NASIL GİYMELİYİZ;)

Kadınsan dekolten olucak arkadaş, ama gizemli olucak, o kıyafetin altında merak edileceksin..;)) Öyle sağdan, soldan, önden, yandan arkadan Allah ne verdiyse:))her yerini açarak vermiceksin dekolteye izin...



Aşırıya kaçmamak şartıyla bende dekolteyi kadına yakıştıranlardanım... Ama dekolteli giymenin de bir kuralı var! Bugün size dekolteli kıyafetlerle ilgili yazıcam, Size hem aşırı dekolteli kıyafetleri, hemde olması gereken ölçüleri aktarıcam. Önce olumsuzlarla başlayalım;)

İşte size dekoltenin son noktası diyebileceğim bir kıyafet...Siz siz olun çevrenizdekilerin sizin hakkınızda kötü bir imaja sahip olmalarını istemiyorsanız bu tarz bir elbiseyi ASLA giymeyin..Hem göğüs dekoltesi, hem sırt hem de bacak dekoltesi olan ultra dekolte bir elbise bu...bir de beyaz yani düşünün:)))))))))

Giyindiğiniz zaman teşhirci olmayın. En önemli kural bu! Eğer insanlar size ters bakışlar fırlatıyorsa o zaman normal olmayan bişiler var demektir. Bu tarz elbiselerin ise teşhircilikte son nokta olduğuna inanıyorum! Dikkati bacağa mı çeksem göğse mi çeksem göbeğe mi çeksem bilemedim.:))



İstediğiniz kadar kusursuz bir güzelliğe sahip olun, bu kadar aşırı dekolteler vermekten kaçının;)

                                  
İşte size olması gereken dekolteler, Eğer dekolte giymek istiyorsanız sadece bir yerden dekolte verin, göğüs, bacak, sırt, omuz vs... Önce derin bacak dekolteli elbiselerle başlayalım...

Tek kelimeyle üst sağdaki elbiseye ve dekoltesine bayıldım. Bu tarz derin yırtmaçlı elbiseleri uzun boylu ve uzun bacaklı kişilere öneririm.




Ve derin sırt dekolteli elbiseler,
    

                                    





                                         .
Göğüs dekolteli kıyafetlere bakarsak,





Dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum. Tüm bu elbiseler de sadece bir yerden dekolte verilmiş. Farkettiniz mi...? O da elbiseyi ve giyeni çekici kılmayı fazlasıyla başarmış zaten..




Sizler de hoş ve zarif  görünmek aynı zamanda dikkat çekmek istiyorsanız , giydiğiniz her neyse sadece bir yerinden dekolte verin. Sırtı açık bir bluz giydiyseniz altına ultra mini şort giymeyin mesela...! Maximum 2 dekolte verebilirsiniz fakat onun da bir ölçüsünün olduğunu unutmayın lütfen.


Teşhirci olmayın, basit kadın imajı çizmeyin;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder