22 Mart 2012 Perşembe

Her Yer Çiçeklendi...;) Çiçek Modası...;)

Bu yaz her yer rengarenk.. Cıvıl cıvıl..:))Her yerde çiçek açmış;)2012 yazında, Çiçek desenli elbiseler, bluzlar, şortlar, tulumlar çook moda..;)




 Çiçek desenli bir kombin hazırlarken birinci amacınız göz yormamak olmalı;) Bunu sağlamak için sadece bir ya da iki parçada desen kullanmaya dikkat etmelisiniz. Tamamı desenli bir elbise giyiyorsanız düz renkte ayakkabı ve kemer tercih etmelisiniz. Aksi takdirde üzerinizde renk karmaşası yaşanır ve rüküş görünebilirsiniz;)

Desenlerin büyüklüğü ya da küçüklüğü duruşunuzu doğrudan etkiler. Eğer balıketli bir vücuda sahipseniz küçük çiçek desenli kıyafetleri; minyon tipliyseniz büyük desenli olanları tercih edebilirsiniz;)











                                             
                                     
                                                         




Elbise, gömlek, etek gibi kıyafetlerde çiçek deseni kullanmaktan çekiniyorsanız fular, ayakkabı ve çantalarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz;) Hatta aksesuar ve tokalarınızda bile kullanabilirsiniz;)


                                                
Vanessa Hudgens, Sophie Monk, Mischa Barton, Kate Hudson gibi ünlülerinde tercihlerini çiçekli şort ve tulumdan yana kullandıklarını görüyoruz;)

 

Zara'nın da 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonunda çiçekli elbiseler var. İşte size onlardan bir kaçı...




Ben de çiçek motifinden vazgeçemeyenlerdenim, dolabımda çiçek desenli bir çok elbisem var.
       


Sizde bahar ayının gelmesiyle birlikte dolabınızda çiçekli kıyafetlere yer verin;)
Şıklığınıza şıklık katın:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder