20 Ocak 2014 Pazartesi

SEZON TRENDİ: OVERSIZE KABANLAR VE ÖRGÜ KAZAKLAR


Bir çok ünlü tasarımcının koleksiyonlarında yer verdiği oversize kabanlar (büyük beden) 2013-2014 sonbahar-kış sezonun en iddialı parçalarından biri. Oversize kabanlar düşük kollu, yuvarlak omuz kesimli ve büyük cepleri ile modern ve maskülen tarz sevenlerin gözdesi olurken, pastel tonlarında olanları ile daha romantik ve feminen tarz sevenlerin favorisi oluyor.
 
Oversize kabanları, bere ve atkılarla birlikte kullandığınız zaman daha salaş bir görünüme sahipken, kabanınızın içine giyeceğiniz ceket pantolon takımla daha şık bir stil yakalayacaksınız. Örgü ya da balıkçı kazağınızın üzerine uzun bir atkı ile giyeceğiniz oversize kaban ile hem erkeksi bir görünüş hem de kadınsı bir çekicilik yaratabilirsiniz. Bu sezonun en trend kumaşı ekose ve grafik desenlerinden oluşan kaşmir ve yün ağırlıklı oversize kabanlar sizi kış soğuğundan koruyacak dolaplarınızın olmazsa olmaz parçalarından.
 

Sonbahar-kış sezonunun vazgeçilmezi trikolar bu sezonda tüm markaların koleksiyonlarında yerini buluyor. Bu kış jean pantolonlarla rahatça kombinleyeceğimiz örgü kazakların özellikle bel hizasında ve daha kısa olanlarını hem pantolon hem kalem eteklerle giyebilirsiniz. Kalem etekle kombin yaparken kazağınızın boyunun fazla uzun olmamasına dikkat edin.
 
Krem rengi örgü kazaklar özellikle bu kışın favorisi. Beyaz kumaş bir pantolonun üzerine giyeceğiniz bu renkle elegan bir şıklık yakalayacaksınız. Desenli, askılı veya kolsuz elbiseleri de örgü kazaklarınızla kullanabilir, şık bir bot veya çizmeyle tamamlayacağınız kombinle kusursuz bir şıklık yaratabilirsiniz. Bu sezon tüm markalarda bulabileceğimiz örgü kazakları Gucci, Kenzo, Prada, Etro gibi markaların koleksiyonlarında bulabilirsiniz.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder