26 Ağustos 2013 Pazartesi

SONBAHAR KONSERLERİ

Sevgili Özlem'in Dünyası takipçileri kısa bir aradan sonra yine sizlerleyim.. Yazın bu son günlerinde,  sevdiklerinizle birlikte  sonbaharın gelişini yıldızların altında sevdiğiniz sanatçıları dinleyerek karşılamaya ne dersiniz;) 
 
İşte Özlem'in Dünyası'nda bugün nerede, hangi sanatçının konseri var sizlerle..?
 
Bizde bir telaş aldı başını gidiyor bu günlerde... Sebebine gelince sevdiceğimle birlikte yıldızların altında romantik bir akşamda büyük fanı olduğumuz TARKAN konseri için gün sayıyoruz.;) Tarkan'ı sahnede defalarca izlememe rağmen her konser öncesi bende bir heyecan alır başını gider. Onu bir farklı severim, yeri apayrıdır bende. Gerçek bir sanatçı, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli yorumcusu ve popstarıdır. Yurtdışındaki ünlüleri yıkamayı yağlamayı pek severiz,  bizimde kapı gibi Tarkan'ımız var hahayytt..:))))
 
 
Tarkan üst üste 4 gün konser verecek Harbiye Açık Hava'da...Şuan SADECE 31 ağustos gecesi için bilet satışları devam etmekte, diğer günlerdeki satışlar ise bitmiş durumda..Ee söz konusu Tarkan olunca bilet dayanmaz..;)
 
 
Ve diğer Harbiye açık hava konserleri;
 
14 Ağustos Çarşamba – Tolga Çevik

15 Ağustos Perşembe – Sertab Erener

16 Ağustos Cuma – Erol Evgin

23 Ağustos Cuma – Sezen Aksu

24 Ağustos Cumartesi – Sezen Aksu

5 Eylül Perşembe - Ajda Pekkan 

6 Eylül Cuma – Sezen Aksu

7 Eylül Cumartesi – Sezen Aksu

8 Eylül Pazar - Ebru Gündeş & Serdar Ortaç  

9 Eylül Pazartesi – Kardeş Türküler

10 Eylül Salı - Göksel
 
 
www.biletix.com dan bilet almak için acele edin
 
En sevdiğim Tarkan şarkıları ise Adımı Kalbine yaz, Sevdanın Son vuruşu, İşim olmaz, İkimizin yerine, Unutmamalı, Dudu Dudu, Şımarık, Aşk Gitti Bizden, Ölürüm Sana, Beni Anlama, Acımayacak, Pare Pare, Firuze, Gitme...
 
Vee bu liste böyle uzaaar gider,  hadi ben gittim öptümm:))
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder