8 Temmuz 2013 Pazartesi

AGUA BENDITA BİKİNİ VE MAYO

"AGUA BENDITA" Belki bu markayı daha önce hiç duymadınız? Belki de yeni tanışacaksınız ;)Agua Bendita  bir Kolombiya markası, capcanlı renkleri ve desenleriyle göz alıcı, en önemli özelliklerinden biri de el yapımı özel tasarım ürünü olmaları.. İşçilik çok fazla, bu sebeple fazlasıyla değerli, fiyatları ise standartların üstü ve verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.

Agua Bendita bikininiz varsa adım başı pişti olma ihtimaliniz neredeyse sıfır:)  Netice itibariyle Türkiye'de bir bikiniye 250-300 $ verebilecek kaç kişi var;)) Ama bir aldığınızda da yıllarca bıkmadan usanmadan giyme durumunuz oldukça yüksek;)  (tepe tepe giyme durumu:))
Çok tarz ve farklı oldukları için plajda tüm dikkatleri üzerinize çekmek için de oldukça başarılılar...
Bu bikinileri gördükten ve aşık olduktan sonra normalde satın aldığımız markaların bikini ve mayolarına hiç mi hiç elim uzanmıyor, ne yalan söyleyeyim. :))

Uzun lafın kısası bu bikiniler tam benlik;))  Hepsiniii istiyorummmmmmmmmmmm:)))


 
  269$
 
 
 
 
    210$
 
 
 
    215$


Bu marka Holywood ünlüleri tarafından da  sıkça tercih ediliyor. Unutmadan bu bikinileri giymenin altın kurallarından biri de bu manken arkadaşlar kadar kusursuz bir fiziğe sahip olmak:)) Yoksa plajda fazlalıkla abartılı olmuş olabilirsiniz:)))))

 230$

 333$
 
 



  115$



Peki bu bikini ve mayolara nasıl ulaşabiliriz;

Şuan çoğu ürünü %30 indirimli..


www.theorchidboutique.com    (süper bir site, incelemenizi öneririm.)

www.mendos.com.tr

www.everestgear.com

www.laurella.com

www.shopbop.com

www.bikinibeachstar.com


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder