1 Nisan 2013 Pazartesi

ANADOLU YAKASI EĞLENCE MEKANLARI

Bugün sizler için Anadolu Yakası'nın eğlence mekanlarını yazacağım. İşte her türlü özel organizasyonlar da gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz benimde yıllardır gittiğim ve çok eğlendiğim mekanlar...;)
 
Öncelikle geçen yıl erkek arkadaşımın doğum gününü kutladığımız Moda Deniz Klubü'yle yazıma başlamak istiyorum. Kaliteli ortamı ve canlı müzik eşliğinde yediğimiz lezzetli mönüsüyle unutulamayacak kadar keyifli bir gece geçirdik burda.. Her hafta farklı organizasyonlarıyla gelenlere eğlenceli dakikalar yaşatan mekan da bir çok ünlü sanatçı da sahne almakta...Konum itibariyle denize sıfır olması ise extra artı olarak hanesine yazılmakta;)

Sık gittiğimiz mekanlardan biri de Maltepe Sahil'de Nanna Restaurant.. Çarşamba Gökhan Özen, Cuma Yeliz ve Cumartesi ise yıllardır sahne alan Soner Arıca program yapmakta... Sevgililer günü'nde Yeliz'in o muhteşem sahnesiyle çok güzel bir gece geçirdik. Mönüsü ve lezzetine ise diyecek laf yok;)
 
                              

Greek müzik severler ise bence Anadolu yakasının tek adresi olan Suadiye sahil'de yer alan Giritli by Theo'ya mutlaka gitmelisiniz... Ünlü sanatçı Fedon'un oğlunun işletmeciliğini yaptığı bu mekanda cuma geceleri Fedon, Cumartesi geceleri de Greek müzik grubu çalıyor.. Burda tabak kırmak sirtaki yapmak çok mu çok eğlenceli..;) Mezeleri ise çok ama çok lezzetli..

Fedon

                                                     Eğlencenin Kalbi
Fasıl severler, sizler için ufak ama salaş bir mekanda yine Maltepe merkezde yer alan başka bir mekan önereceğim. Fiyat olarak da her bütçeye hitap eden Maltepe Köy İçi Fasıl Restaurant... Fasıl'ın yeri ayrıdır. Bir çok kez gittiğim bu mekanı özellikle Türk Sanat Müziği severler için öneririm :) Ayrıca Nanna Restaurant'ın da üst katında haftanın belli günleri fasıl yapılmakta..
 
             
 
 
Pop ve güncel şarkı severler için ise Maltepe sahil'de yer alan A'da 216' yı tavsiye ederim.. Candan'ın güçlü yorumu ve eğlenceli sahnesiyle çok eğleneceksiniz;) Yemek mönü fiyatları da hesaplı..

Ada 216


 Ada 216
Bar ortamı tarzıyla yemeksiz, sadece içkinizi yudumlayıp, aparatiflerinizi atıştıracağınız Bostancı Blackjack ise pop ve güncel müzik severler için iyi bir alternatif..Bostancı Sahil'inde yıllardır olan bir mekan, öneririm..
 
Bizim vazgeçilmez mekanlarımızdan biri de Samare Restaurant..Kartal sahilinde deniz manzaralı bir mekan..En son geçtiğimiz aylarda Hakan Altun'u dinlemiştim orda.. Ve tabiki oranın vazgeçilmez ismi haftasonları sahne alan Reco..Çok eğlenceli sahnesi var..Haftanın stresini atmak için birebir:))Gece 23.00-23.30 gibi sahne alıp 03.00'e kadar sahnede kalıyor. Ondan önce de oryantal ve müzik grubu yer alıyor.
 
 

 

Henüz gitmediğim fakat namını çok duyduğum Anadolu Yakası'nın Cahide'si olmaya aday bir mekan da Suadiye Oteli'nin orda 2012 yılında açılan Madam Margot... Kabare tarzında şovlar sergilenen bu mekanda dansçıların yapmış olduğu danslarda göz dolduruyor...Gece 00.00'a kadar süren şovlardan sonra club müzik başlıyor.. İster yemekli isterseniz bar kısmında yemeksiz olarak gidebilirsiniz. Benim ise yakın zamanda gitmeyi planladığım mekanlardan biri..





 
Bu liste böyle uzar gider, farklı alternatif arayanlar için ise Suadiye Monc Bar.. Bostancı Cousin Restaurant..Moda Melek Restaurant.. Bostancı Dedikodulu.. Pendik Spor Klubü'nü öneririm...
 
İYİ EĞLENCELER..:))

3 yorum:

  1. Özlem hanım bir akşam mutlaka bostancı cümbüş 77 fasıl restaurant ta bekleriz,birde bizim mekanı bir değerlendirin,saygılarımla...

    YanıtlaSil
  2. https://www.facebook.com/dieselistanbul

    YanıtlaSil
  3. http://www.etkinliklerin.com

    YanıtlaSil