24 Ocak 2013 Perşembe

LEZZET DURAĞI: MUAZZES ERSOY&ŞENOL KOLCUOĞLU RESTAURANT

2008 yılından bu yana tek şube olarak Küçükyalı sahilde hizmet veren bu restauranta her ne kadar önünden kaç kez geçtiğimi hatırlamasamda bir türlü gitmek kısmet olmamıştı ve geçen haftalarda bu lezzet durağına ilk kez gittim. Vee şimdiye kadar buraya neden gelmemiş olduğumu defalarca sordum kendime...(hele benim gibi yemeği çok seven biri için ne acı...:)) )

                            

Hizmet kalitesi ve leziz fix menüsüyle yemek severlere ağız tadıyla yenilesi bir lezzet sunuyorlar..
Fix menü olarak çalışıyorlar ama bu menüde neler yok ki... Bir kere buraya gidecekseniz baştan söylüyorum sadece kahvaltı yapıp gidin ve akşama kadar hiç bir şey yemeyin:) Çünkü şimdi anlattıklarımı okuyunca bana hak vereceksiniz...;)


Önce soframıza birbirinden lezzetli 10'a yakın meze tabağı geldi..Ve birbirinden güzel 3 çeşit salata..Çiğ köfte..Arkasından mini lahmacun ve enfes pastırmalı mıhlama..Daha kebabımız gelmeden dedik biz doymaya başladık heralde, yedikçe bişeyler geliyordu çünkü...:)) Sonra ortaya uzun bir tahtanın üzerinde pide üzeri karışık kolcuoğlu kebabımız geldi..İşte meşhur metrelik kolcuoğlu kebabı bu olsa gerekti..;)İçinde yok yoktu...Pirzola, tavuk kanadı, adana kebabı...


Hepsi inanılmaz lezzetliydi..Biz alkolsüz içtik ve hesap iki kişi 85 lira geldi..Gelen hesap bedavaydı çünkü masaya gelenlerle bir kişi daha doyardı, çoğunu yiyemedik bile...:))

42.5Tl fix menü fiyatı...Eğer alkol alırsanız, extraya giriyor.

Çok büyük ve kaliteli bir mekan...Aynı zamanda Ali Ağaoğlu ve bir çok ünlü sanatçı, futbolcunun uğrak mekanı..Zaten içeriye girdiğiniz andan itibaren duvarlarda ünlülerin resimleri ile karşılaşıyorsunuz...İçerisi tıklım tıklım...


Şimdilerde biz yine gitmek için fırsat kolluyoruz..;) Gitmediyseniz mutlaka gidin, şiddetle tavsiye ederim. Hem gözünüz hem karnınız doyacak;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder