23 Ocak 2013 Çarşamba

DOĞAL TAŞLAR VE FAYDALARI

Bence ya burcunuza uyan ya da size iyi geleceğini düşündüğünüz doğal taşlardan yapılan kolye, bileklik, bilezik, yüzük ya da küpe olanlarından edinin ve onu vücudunuza temas ettirecek şekilde takıp çıkarmayın. İşte doğal taşlar ve faydaları...

ZÜMRÜT: Dolaşım, anjin, ateşli hastalıklar ve pankreasa etkilidir.
                              

MERCAN: Sedef hastalığı olmak üzere bir çok cilt hastalığını tedavi amacıyla kullanılır. Kalbi ve dalağı kuvvetlendirir.

                                       

KRİSTAL KUVARS: Aydınlık kaynağını temsil eder. Stres taşıdır.

                                      

ZİRKON: Zihni kuvvetlendirir. İnce ve kalın bağırsak hareketlerine faydalıdır. Uyumayı kolaylaştırır. Duygusal dengeyi sağlar.
 
                                   
AKUAMARİN: Solunum yolları rahatsızlıklarına astım ve tiroit bezi  rahatsızlıklarına iyi gelir. Bereket ve uğur taşıdır. Kendisini taşıyan kişileri negatif enerjilere karşı korur.
     
                                      
 
KUVARS: Cep telefonu, telsiz ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu toplar, beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin etrafındaki negatif enerjileri yok eder, pozitif enerjileri toplar. Tene temas ettirilerek kıyafet altında taşındığı takdirde kişiyi diğer insanların negatif enerjisinden korur.
                                  
YEŞİM: Kişiyi duyguların tutsaklığından kurtararak görüşünü netleştirir.Kendisini taşıyan kişilere akıl, cesaret ve adalet duyguları verir. Kibir duygusunu engeller.
                                
SEDEF: Huzursuzlukları huzura yöneltir.

                                      

TURKUAZ: Tansiyonu düzenler ve kalp hastalıklarına iyi gelir. Sindirim sorunları için; kemer tokası bileklik ya da yüzük olarak kullanılabilir. Nazara karşı etkilidir. Cinsel cazibeyi ve kadınlık özellikleri arttırır. Bilgeliklerin artmasına yardımcı olur.

                                    

AKİK: Güçlü ve erkeksi bir enerjiye sahip olan bu taş, cinsel organlar ve cinsel güç için faydalıdır. Günlük stresi atma ve bedenin tansiyonunu düzenleme özelliklerine sahiptir. Uykusuzluk çekenlere iyi gelir.

                                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder