5 Mart 2012 Pazartesi

Nasırlarla Başınız Dertte mi?İşte Çözümü...


Kimi zaman giydiğimiz ayakkabılar, kimi zaman uzun süreli ayakta kalmalar nasır oluşumunu tetikler. Bundan 5-6 ay öncesine kadar benim de ayağımda, çalıştığım şirkette günde yaklaşık 9-10 saate yakın ayakta kalmamdan dolayı, ayakkabı ve ayağın sürtünmesiyle ufak nasırlar çıkmaya başladı  ve hatta bir tanesi oldukça sertti...Tabi buna, Uzun süredir dansettiğim  dans ayakkabılarının da ayağa sürtünmesiyle tetiklenen nasırlar da eklenince en büyük düşmanım oldu.

Ta ki onun ürünleriyle tanışana kadar.. "Dr Scholl"...   
Belki bir çoğunuzun da dikkatini çekmiştir bu marka...Onu tesadüfen güzellik bakım ürünleri satan Watsons mağazalarında keşfettim;) Asıl mağazası İstinye Park'ta...Ama siz ürünlerini seçkin eczanlerde de bulabilrsiniz;)
                                     
Scholl nasır sökücü sıvı, nasırların etkili şekilde çıkartılmasını amaçlamakta. Ufacık bir şişesi var ama işlevi çok büyük. Her gün bu sıvıyı, sabah ve akşam olmak üzere günde 2  kez, içindeki fırçasıyla birlikte nasırlı olan bölgeye ince bir tabaka halinde sürmeniz gerekiyor. Yaklaşık 1 hafta sonra sürdüğünüz deri de dökülme ve yenilenme oluyor yani o ölü deri soyuluyor.

Dikkat etmeniz gereken tek şey nasır olmayan bölgeye sıvıyı taşırmamak..Eğer taşırırsanız ordaki deriyide soyuyor. Hiç bir yan etkisi yok. Tamamen medikal bir ürün.. Bir güzellik ürünü ya da geçici bir çözüm kesinlikle değil ! Erkeklerinde rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.
     
                              
Dr Scholl'ün 100 yıllık deneyim ve tecrübeyle piyasaya sundukları  diğer ürünler de çok etkili...İşte bunlardan bir kaçı...
İlaçlı nasır sökücü flaster.. bu da sıvı olmayan ürünü...

Çatlak Ölü Deri Giderici Krem
Scholl Çatlak Ölü Deri Giderici Krem meyve çekirdeği granülleri ve ponzanın etkili bir kombinasyonudur. Ölmüş kurumuş deriyi anında giderir. Görülebilir sonuçlar için hücre yenilenmesini hareketlendirir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Nemlendirici ayak köpüğü..
- Cildi anında yumuşatır ve nemlendirir.
- Kuruluk ve çatlamaya karşı korur.
- Uygulamadan hemen sonra çorap giyilmesine olanak sağlayacak şekilde derhal emilir.
-Parfümsüzdür, koruyucu içermez, hassas ciltlerde kullanılabilir. Diabet hastalarında kullanımı uygundur.

Ayak ve tırnak nemlendiri krem
Sizlerde benim yaşadığım bu nasır sorununu yaşıyorsanız bu ürünü mutlaka kullanın çok faydasını göreceksiniz, garanti veriyorum...Şuan ayaklarım da nasırdan eser yok, yumuşacık ve pürüzsüz;)

SCHOLL ÜRÜNLERİYLE AYAĞINIZA HAKKETTİKLERİ BAKIMI GÖSTERİN;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder