29 Şubat 2012 Çarşamba

Uzun Ve Güçlü Kirpikler İçin Mucizevi Yöntemler

ARTIK RİMELLE KİRPİKLERİ UZATMAYA SON!;)

Hepimiz gür ve güçlü kirpiklerimiz olsun isteriz öyle değil mi? ;)

Hatta çoğu zaman çeşitli markaların  takma kirpiklerini kullanıp (buna bende dahilim;)) ufak hilelere bile başvururuz.;)

Peki çok ünlü kozmetik markalarının ürünlerinin bile kirpikleri döktüğünün farkında mısınız?
Ben bunu bilakis yaşayanlardanım ki en iyi markaların rimellerini kullanmama rağmen...

Kadınların en güçlü silahıdır göz ve kirpikleri.. Hele hele Türkan Şoray gözlerine ve kirpiklerine sahipsek..;) Uzun ve gür kirpikler gözleri ön plana çıkararak, makyajınızın da daha güzel görünmesini sağlar. Peki daha sağlıklı, doğal, güçlü ve gür kirpikler için neler yapmalıyız?


İşte bugün sizler için doğal ve yapay olmak üzere 2 farklı yöntem paylaşacağım;)
Kirpikleri uzatmak için yapmanız gereken çok doğal bir yöntem..

1 bardak suyu kaynatıp içine                                
1 çay kaşığı hint yağı ve 1 yemek kaşığından biraz az daha az kako yağını ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip, krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.      
Ayrıca bu yöntemden farklı olarak; buğday özü yağını da her akşam yatmadan önce ve sabah, kulak pamuğuyla kirpiklerin kökünden ucuna doğru sürmenizi tavsiye ederim..        
Kirpikleri gürleştirmek için ise;
Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.                                    

haydi doğru aktara bu yağları almaya...;)gerisi çok kolay...
Farka gözleriniz bile inanamayacak...!!! :))  


Bir de yapay kirpik uzatma ürünleri var;
Bunlardan biri son günlerde herkesin dilinde olan "NEU LASH KİRPİK UZATICI"

Bu ürün  HARVEY NICHOLS mağazasının kozmetik bölümünde satiliyor. Rimel şeklinde, 1 ay boyunca her gün kullanıyorsunuz. 1 ay sonunda ise kirpiklerde farkedilir şekilde uzama görülüyor fakat ürün kullanımını bıraktığınız andan itibaren uzama da durma ve dökülme gerçekleşiyor. Yan etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Sadece geçici bir uzama elde ediyorsunuz hepsi bu. Hani bi ara da dudak dolgunlaştırıcılar çok modaydı ya  aynı o hesap işte;) Angelina Jolie dudağı hissine kapılıp bırakınca da tekrar aynı dudağa sahip olduğumuz hahah:))))) (kullanan biri olarak söylüyorum;)



Bu ürünü henüz denemedim fakat etrafımda kullanıpta tavsiye eden çok insan var...
Fiyatı:300-400 TL arası

Diğer bir ürün ise EEOSE KİRPİK UZATICI SERUM...Tercihen geceleri, temiz ve kuru cilde uygulanıyor. 1 kür yani 6 hafta sonunda kirpik uzunluk ve yoğunluğunda istenilen seviyelere ulaşmasına yardımcı oluyor.

Ben her zaman doğal yöntemlerden yanayım bayanlar ama yine de tercih sizin;) Deneyip görmek kimi zaman hoşumuza gider;) Bir kereden bişi olmaz diyenlerdenseniz denemenizde yarar var;)

Bu arada laf, rimel ve kirpiklerden açılmışken ben senelerdir MAC'in ZOOM LASH maskarasını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hem çok doğal, hem kirpiklere çok güçlü bir hacim vererek uzun görünmelerini sağlıyor. 
Herkese tavsiye ederim...;)

Etkileyici bakışlar ancak güçlü ve uzun kirpiklerle mümkün bayanlar UNUTMAYIN;)))









5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım... her şey sizler için:)

      Sil
  2. sağladığı uzunluk geçicimi kalıcımı? bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  3. mrb selma, Neulash'in kalıcı etkisi malesef yok..Zaten çok fazla kullanmamak gerekiyor, çünkü fazla kullanım sonucu kirpik döküyor. Sadece 2-3 haftalık bir etki sağlıyor. Eeose yi hiç denemedim ama eczanlerde satıldığı için herhangi bir yan etkisinin olduğunu düşünmüyorum, hatta girdiğim bir eczanede eczacı, annemde kullanıyor demişti:)alıp denemek lazım;)etkisi uzun süreli olabilir. en azından kirpikleri güçlendirebilir. Doğal yöntemlerle yani aktarlarda satılan ürünlerle hazırlanan yöntemleri de tavsiye ederim..öyle bir yazı da blogumda var inceleyebilirsin..;)

    YanıtlaSil
  4. merhaba peki verdiğiniz kirpik uzaması ve gürleşmesi için olan yağ karışımlarını üst üste sürmek doğru olur mu birde akşam sürüp yatmak zararlı olur mu olmaz mı ?

    YanıtlaSil