4 Ekim 2013 Cuma

BU KIŞ NELER MODA?

İstanbul kışa hızlı bir giriş yaptı, hiç bu kadar erken üşüyeceğimizi tahmin etmiyordum. Biraz ani olmadı mı...! Hafiften uzun kollularımızı ve botlarımızı çıkarma zamanı geldi gibi...

Bu kış da geçen sezon olduğu gibi "biker boot" (binici bot) ve "sneakerlar" (içten platformlu yüksek spor ayakkabı) çok moda.. Ash, Rag Bone, Isabel Marant, Derimod, Hotiç, Zara gibi bir çok markanın botları bu kış için vazgeçilmez..



 
 

 

 
"Deri parçalar" bu kış da çok trend.. Benim ise kışın en çok giydiğim deri taytlar, deri montlar, deri etekler..
 
                                         
 
                                 

 
Bu kış raflarda en çok "hayvan baskılı" t-shirtler, sweatler ve kazaklar göreceğiz. Özellikle aslan, kaplan ve zebra motifleri ile sık sık karşılaşacağız.

 

 
 
Bu kış en çok karşılaşacağımız desenlerden biri de "ekoseler"... Ekose gömlekler, etekler, ceketler çok moda.. Ekose, renkli bir kumaş olduğu için bu desenle kombin yaparken mümkün olduğunca sade ve düz kıyafetlerinizle kombin yapmaya çalışın. Ekoselerin renk ve desenlerine de dikkat etmelisiniz. Kilolu ve toplu iseniz büyük desenli ekoseler giymekten kaçının. Ekose giydiğiniz zaman saçlarınızı toplamanız da dikkatleri ekoseye çekmenize sebep olacaktır.
 
 
 
 
 
Yaz aylarından beri sıklıkla gördüğümüz "şort etek" modası bu kış da oldukça popüler.. Özellikle bu kombini tamamlayacağınız kalın çoraplarınız ve botlarınızla oldukça şık ve iddaalı olacaksınız.

 

 
 
Bu kış "maskülen tarz" etkisini pantolon ve gömleklerden, ceket ve yeleklere kadar tüm parçalarda gösterecek. Bu tarzı uygularken feminen parçalarla kombinlerseniz tamamen maskülen bir havaya bürünmekten uzaklaşırsınız.
 


 
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder