13 Şubat 2013 Çarşamba

KADIKÖY'DE OTANTİK BİR MEKAN: DÜRÜMCÜ EMMİ

Sizi bilmem ama ben gece çorbalarına bayılırım...Hele bu kelle paça, işkembe, tuzlama tarzında çorbalarsa..Burayı ilk keşfedişim yıllar önce bir arkadaşım sayesindeydi...
Kadıköy'ün en iyi kebap yapan yerlerinden biri olan 24 saat hizmette ve günün her saatinde tıklım tıklım olan bu mekanın en ünlü çorbaları kelle paça ve beyran çorbası..;)Bir de yanlarında sıcak pideleri... Sevmeyenler için mercimek de var. Sırf bunları içmek için gecenin hangi yarısı olursa olsun biz her yerden kalkıp gelebiliriz buraya;) Bu tarz işkembe çorbalarıyla arası olmayanları bile bağımlısı yapacak kadar hatta yapan (canlı şahidim var;)) lezzetli çorbalar...Hayatınızda hiç içmediyseniz buraya giderek denemenizi tavsiye ederim.
Kadıköy'ün hemen girişinde itfaiyenin karşısında yer alan bu restaurantta yok yok...Kebapları meşhur... Çiğ köfte, içli köfte, lahmacun, pide ne ararsanız var. Tavuk kanadına ise doyum olmaz benden tavsiyesi...Ofisim Kadıköy'de olduğu için öğle aralarında benim uğrak mekanım; adana, urfa, beyti sarma..yine ağzım sulandı ya...;)Unutmadan, buraya kadar gelmişken meşhur künefelerini yemeden çıkmayın.
Tek şube olarak hizmette ve yıllardır var olduğu için oturmuş bir müşteri portföyü var. Fiyatları standartlarda...Buraya gelmeyen ünlü kalmamış gibi, baksanıza..;)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder