25 Mayıs 2012 Cuma

CİLT BAKIM ÜRÜNLERİM: VÜCUT NEMLENDİRİCİ KREMLER

DAHA SAĞLIKLI VE NEMLİ BİR CİLT İÇİN...

Uzun zamandır Vaseline Kakao ve Shea Yağı içeren Vaseline Cocoa Butter kremi ve Vaseline Essential Moisture Nemlendirici Vücut Kremini kullanıyorum...Kullanmadıysanız,Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim...;) Ayrıca muhteşem kokuları var;)

Cilde hemen nüfuz edip kuruluğu alıyor ve cildi yumuşacık yapıyor;)
Bir de bunların losyon olanları var ama onlar daha akışkan olduğu için ben kremlerini tercih ediyorum;) Gratis, Watsons gibi tüm güzellik ve bakım ürünü satan mağazalar da bulabilirsiniz;)




























Diğer kullandığım krem ise doktor tavsiyeli hiç bir yan etkisi olmayan, tüm cilt tiplerine uygun ve sadece eczanelerde satılan, vücudu 24 saat nemlendiriciliği özelliği bulunan, parfüm içermeyen kokusuz  Excipial Lipo...;)


Özelikle yaz günlerinde, deniz ve güneş sonrası banyodan sonra sürerseniz, yanık teninize ertesi gün bile hissedebileceğiniz yumuşacık bir ten sağlıyo...! MUTLAKA ALIN ve KULLANIN! ;)

Genelde yazın güneş sonrası kullandığım diğer bir ürün ise Bepanthol Losyon;)
Oldum olası sever ve kullanırım Bepanthene ürünlerini.. Bu losyonu da eczanelerden bulabilirsiniz. Akışkan bir yapıya sahip olduğu için cilde anında nem verir. Ha bide güneş sonrası pancar gibi kızaran ve acı çekenler için bire bir yanık losyonudur;) Bilginize...:))

Neutrogena ise yıllardır vazgeçemediğim bir marka. Norveçli balıkçılarından ilham alınarak yapılan, vücutta uzun süreli nem sağlayan , parfümlü ve parfümsüz çeşidi ile yine harika bir bakım ürünü..;)
Veee son olarak özellikle arkadaşlarım tarafından çok beğenilen ve kokusu hemen hissedilen kremim;) Dove'un sırf kokusu için bile aldığım o muhteşem kremi,  
Body Silk Krem Yeşil Çay ve Salatalık Özlü ;)

                                                
Dove'un çok çeşidi var, alırsanız bu yeşil kutuda olanı alın, yanlış almayın he:)))

Ben bu ürünlerin hepsini severek kullanıyorum, sizlerde benim gibi cildinize önem verenlerdenseniz (kadın-erkek farketmez), bu ürünleri kullanın...;))
CİLDİNİZE HAKETTİĞİ DEĞERİ GÖSTERİN; FARKI HİSSEDİN;)

El ve ayak bakımınız için kullabileceğiniz kremlere de diğer yazımda yer vereceğim;)

3 yorum:

  1. hepsini biz de kullanıyoruz memnunuz haklısınız:)

    YanıtlaSil
  2. HEPSİNDEN ÇOK MEMNUNUM, HERKESE TAVSİYE EDERİM;)

    YanıtlaSil
  3. Cildim ve vücut bakımım için arkadaşımın önerisi ile Bionem ürünlerini kullanmaya başladım. Oldukça da memnunum. Marketlerde satılan ve fiyatı da oldukça makul olan bir ürün. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil